Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

 

1. Obecné informace.

  1. Provozovatelem webových stránek a správcem údajů poskytnutých ve formuláři na www.vitocom.cz je Karel Toth , IČO: 144 67 208, se sídlem Štefánikova 205, 272 04 Kladno – Rozdělov, telefon: 724 054 526, e-mail: info@vitocom.cz
  2. Webová stránka provádí funkce získávání informací o uživatelích a jejich chování následujícím způsobem:
    1. Z informací zadaných dobrovolně do formulářů.
    2. Uložením souborů cookie do koncových zařízení (tzv. “Cookies”).
    3. Shromažďováním protokolů webového serveru hostitelským operátorem.
  3. Ochrana dat se provádí v souladu s požadavky obecně platných zákonů a jejich ukládání probíhá na zabezpečených serverech. 

2. Osobní údaje

  1. Správcem vašich osobních údajů je Karel Toth se sídlem Štefánikova 205, 272 04 Kladno – Rozdělov. Kontaktovat nás můžete telefonicky na: 724 054 526 nebo poslat e-mail na  info@vitocom.cz .
  2. Webové stránky shromažďují informace poskytnuté uživatelem dobrovolně.
  3. Webové stránky mohou také ukládat informace o parametrech připojení (časová značka, adresa IP)
  4. Údaje poskytnuté ve formuláři jsou považovány za důvěrné a nejsou sděleny třetím osobám jinak než se souhlasem uživatele.
  5. Údaje poskytnuté ve formuláři jsou zpracovány za účelem vyplývajícího z funkce určitého formuláře, například zpracování požadavku na službu nebo obchodního kontaktu.
  6. Údaje poskytnuté ve formuláři jsou zpracovávány po dobu uvedenou v informační klauzule každého formuláře na stránce.
  7. Kdykoli je možné odvolat souhlas se zpracováním údajů pro marketingové účely a souhlas s přenosem obchodních informací. Po odvolání souhlasu s odesláním obchodních informací neobdržíte Newsletter. Chcete-li svůj souhlas zrušit, zašlete prosím tyto informace na adresu: info@vitocom.cz .
  8. Je možné vznést námitky proti zpracování osobních údajů pro marketingové účely administrátora. Po podání námitek nedostanete Newsletter.
  9. Každý subjekt údajů má právo na přístup k jeho údajům a opravu.
  10. Máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud máte pocit, že zpracování osobních údajů, které se vás týkají, porušuje ustanovení obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

3. Informace o cookies.

  1. Webové stránky používají soubory cookie.
  2. Soubory cookie (tzv. “Cookie”) jsou IT data, zejména textové soubory, které jsou uloženy v koncovém zařízení uživatele webových stránek a jsou určeny pro použití webových stránek webových stránek. Soubory cookie obvykle obsahují adresu IP, typ používaného prohlížeče, jazyk, typ operačního systému, poskytovatele internetových služeb, informace o čase a datum, umístění a informace zaslané na webovou stránku prostřednictvím kontaktního formuláře.
  3. Subjekt, který umístí soubory cookie do koncového zařízení uživatele webových stránek a k nim má přístup, je provozovatel webových stránek.
  4. Cookies se používají pro následující účely:
    1. vytváření statistik, které pomáhají pochopit, jak uživatelé webových stránek používají webové stránky, což umožňuje zlepšit jejich strukturu a obsah;
    2. udržování návštěvy uživatele webových stránek (po přihlášení), díky čemuž uživatel nemusí znovu zadávat své přihlašovací údaje a heslo na každé podstránce webových stránek;
    3. určení profilu uživatele, aby mu v reklamních sítích, zejména v síti Google, zobrazoval materiály na míru.
  5. Webové stránky používají dva základní typy souborů cookie: cookies relací a trvalé soubory cookie. Soubory cookie relace jsou dočasné soubory, které jsou uloženy v koncovém zařízení uživatele, dokud se odhlásí, opustí web nebo vypne software (webový prohlížeč). Trvalé soubory cookie jsou uloženy na zařízení uživatele po dobu určenou v parametrech souborů souborů cookie nebo do doby, než budou uživatelem smazána.
  6. Software pro prohlížení webových stránek (webový prohlížeč) obvykle ve výchozím nastavení umožňuje ukládat soubory cookie do koncového zařízení uživatele. Uživatelé webových stránek mohou změnit nastavení v této oblasti. Webový prohlížeč umožňuje smazání souborů cookie. Je také možné automaticky blokovat soubory cookie. Podrobné informace o tomto tématu naleznete v nápovědě nebo dokumentaci webového prohlížeče.
  7. Omezení používání cookie může mít vliv na některé funkce dostupné na webové stránce.
  8. Soubory cookie umístěné na koncovém zařízení uživatele webových stránek mohou také používat inzerenti a partneři spolupracující s provozovatelem webových stránek.
  9. Doporučujeme si přečíst zásady ochrany osobních údajů těchto společností, abyste se seznámili s pravidly používání souborů cookie použitých ve statistice: zásady ochrany osobních údajů služby Google Analytics
  10. Cookies mohou být použity v reklamních sítí, zejména Google Network zobrazovat reklamy šité na způsob, jakým používáte službu. Za tímto účelem mohou ukládat informace o navigační cestě uživatele nebo o době pobytu na dané stránce.
  11. Pokud jde o informace o uživatelských preferencí shromážděných v reklamní síti Google, můžete prohlížet a upravovat informace získané z cookies s použitím nástroje: https://www.google.com/ads/preferences/
  12. Pokud uživatel nechce přijímat soubory cookie, může změnit nastavení prohlížeče. Vyhrazujeme si, že zakázání souborů cookie nezbytných pro ověřování procesů, zabezpečení, zachování uživatelských preferencí může způsobit obtížnost a v extrémních případech může zabránit použití webových stránek
  13. Chcete-li spravovat nastavení souborů cookie, vyberte webový prohlížeč / systém ze seznamu níže a postupujte podle jeho pokynů:
    1. Internet Explorer
    2. Googel chrome
    3. Safari
    4. Firefox
    5. Opera
    6. Safari (iOS)
    7. Windows Phone

 

4. Protokoly serveru.

  1. Informace o některých chováních uživatelů jsou předmětem protokolování ve vrstvě serveru. Tyto údaje se používají pouze k administraci webových stránek a k zajištění co nejefektivnějšího servisu hostingových služeb.
  2. Prohlížené zdroje jsou identifikovány adresami URL. Kromě toho může být předplatné předmětem:
    1. čas příchodu dotazu,
    2. čas odeslaní odpovědi,
    3. název stanice stanice – identifikace provedená protokolem HTTP,
    4. informace o chybách, ke kterým došlo během provádění transakce HTTP,
    5. URL adresa stránky, kterou uživatel navštívil dříve (odkaz odkazu) – v případě, že byl web přístupný přes odkaz,
    6. informace o prohlížeči uživatele,
    7. Informace o adrese IP.
  3. Výše uvedená data nejsou spojena s konkrétními lidmi procházejícími webem.
  4. Výše uvedená data se nepoužívají pouze pro účely správy serveru.